2024 Mayıs aylık burç yorumları

tarafından
53
2024 Mayıs aylık burç yorumları

Sevgili astrolojiseverler hepinize merhabalar, boğa burcunun tüm özelliklerini, etkilerini yaşayacağımız, bolluk ve bereket enerjisinin yoğun olduğu, ilişkilerin daha fazla ön plana çıktığı ve değişimlerin çarpıcı olduğu bir ay karşımızda. Mayıs ayı değer duygusunu yükselten enerjiler barındırıyor. Kişisel gezegenlerimiz Venüs ve Mars’ın yönettikleri burçlarda olması, ilişkiler açısından oldukça olumlu etkiler barındırıyor. Hem hızlı başlangıçlar hem de huzurlu bir ilişki yaşamak adına güzel tesadüfler yaşanabilir. 

8 Mayıs Boğa yeni ayı bolluk ve bereketi, huzur ve güveni, genişleme, büyüme enerjilerini içinde taşıyor. Pek çok insanın kaderini değiştirecek olan bu yeniay, değişimlerin kaçınılmaz ve çok büyük etkiler ile yaşanacağını gösteriyor. Hayatımızda deneyimleyeceğimiz şey, belki de alt üst olan bazı şeylerin gerekli olduğuyla ilgilidir. Hiç deneyimlenmeyen ve tamamen zıt olduğumuzu düşündüğümüz alanlarda bulabiliriz kendimizi. Yaşamımızdaki varoluş sebebimizi büyük dönüşüm ve değişimler ile göreceğiz. Ancak bunlar sizi korkutmasın, kimileri çok büyük fırsat ve güzellikleri hayatına çekecek ve artık kendisine zarar veren tüm insan ve kavramlardan uzaklaşmaya başlayacak. Geleceğe dair planlarınızı hayata geçirmek adına oldukça olumlu etkiler olacak. 

Mayıs ayı, insanların yaşamlarında bolluk ve bereket yaratımı için dilek ve dualar ettiği bayram ayı. Mayıs ayı gökyüzü bu bolluk ve bereket enerjisini destekler konumda olacak. Bu bayram sebebiyle dilediğiniz şeylerin gerçekleşme, somutlaşma ihtimali yüksek. Doğa ile bütünleşik olmaya, dört elementi mutlaka yaşamaya, hissetmeye gayret gösterin.  

Bu ay, yılın başından itibaren hayatına hangi değerleri ektiğin ile ilgili. Çevrende gelişen ve büyüyen olaylar aslında senin bir yansıman. Hangi duygu ve düşüncelerle harekete geçtiysen ve neye emek verdiysen karşılığını birer birer toplayacağın bir ay. Mucizeler bir günde ortaya çıkmaz onlar yaratılır. Mayıs ayı mucizeleri nasıl yarattığımız, enerjimizi neye kanalize ettiğimizle ilgili bir ay olacak. Artık hayatınızdaki somut değerlerin farkına varıp, gerçekten güvendiğiniz ve beraber yol alacağınız insanların yanınızda kalacağı bir zaman dilimi olacak. Elbette hayatınızdan uzaklaşanlar da olacak ama bu sizi üzmesin çünkü hayatınızdaki rollerini tamamladıkları ve yeni yolculuklarınızın başlaması gerektiği için size alan açacaklar.

Sadakat ve güven duygularının nasıl oluştuğunu ve bu duyguları neden kaybettiğinizi anlamanız için bir fırsat olabilir. Hayatınıza girecek yeni insanların uzun süreler sizinle beraber olacağını bilin. Şimdi huzurlu ve güvenli hissetmenin önemi, kalabalıklar yerine güçlü bağların ve köklerinin önemini daha iyi anlayacaksın. 

Ay Boşlukta Takvimi 

Kaynak